Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 1 » Звіт проведення тижня української мови в Озерецькому НВК
21:54
Звіт проведення тижня української мови в Озерецькому НВК

З 19.02 ПО 23.02.2018 в Озерецькому НВК був проведений тиждень української мови, присвячений Міжнародному дню рідної мови. Відкриття тижня розпочалося урочистою загальношкільною лінійкою. Вчитель української мови та літератури Бенза Ж.М. ознайомила учнів та учителів з планом проведення тижня. Учні 6 класу підготували матеріали для оформлення інформаційної дошки. Відбулася виставка літератури “Мова очима дітей”.
Протягом тижня учні 5-9 класів випускали стінгазети “Мова калинова”. Найкращими та найзмістовнішими визначили газети учнів 8 та 9 класів. 
У рамках тижня було проведено конкурс на створення кращої казки “Заглядає в шибку казка” для учнів 1-4 класів. 
І місце — Петук Світлана, Бенза Вікторія, Яцук Іванна.
ІІ місце — Шабета Дарина, Шабета Марія.
ІІІ місце — Савонік Андрій, Петрук Альона, Петрук Марія.
Відбулася святкова лінійка “До мови серцем пригорнись”. Учасники лінійки привітали зі святом рідної мови всіх присутніх. Нагадали про те, що мова — це душа нації, її генетичний код. Вони закликали берегти, плекати мову і передати її у спадок своїм нащадкам.
Для учнів 1-9 класів була проведена виставка словників “Не бійтесь заглядати у словник”, де учні були ознайомлені з різними типами словників. 
Учасниками гри-конкурсу на кращого знавця прислів'їв та приказок “Народ скаже, як зав'яже” стали учні 5-9 класів. Гра була захоплюючою та цікавою. Переможцем гри стала команда “Знавці” - Петрук Наталія, Макарчук Мирослава, Гаврилюк Аня.
Відбулася церемонія нагородження переможців та учасників тижня. Діти отримали почесні грамоти. Учитель української мови та літератури висловила щиру вдячність усім учасникам, учителям за допомогу в організаціїї та проведенні тижня.
 

Категорія: Методична робота | Переглядів: 409 | Додав: Наталі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: