Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 6 » Звіт про проведення тижня іноземної мови в Озерецькому НВК «Загальнооосвітня школа І-ІІ ступенів - ДНЗ»
20:47
Звіт про проведення тижня іноземної мови в Озерецькому НВК «Загальнооосвітня школа І-ІІ ступенів - ДНЗ»

З 22 січня про 26 січня 2018 року в Озерецькому НВК  проходив тиждень іноземної мови. Програма тижня була насиченою та різноманітною. Головним принципом проведення тижня було залучення учнів усіх класів, незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання.

Розпочався тиждень з урочистої лінійки, під час якої вчителі іноземної мови Войтович О. В. та Макарчук Л. Г. ознайомили учнів із планом проведення тижня. Цього дня вчитель англійської мови Войтович О. В. провела для учнів 7-8 класів конкурс «Найкращий знавець англійської мови» та визначила таких переможців:

7 клас

І місце — Блищик Анна

ІІ місце — Акуленко Катерина

ІІІ місце — Макарчук Мирослава

8 клас

І місце — Фесюк Ольга

ІІ місце — Федорук Юлія

ІІІ місце — Петрук Наталія

У вівторок була організована виставка кращих учнівських зошитів з англійської мови. Цього  дня учні 5-6 класів мали змогу взяти участь у конкурсі на найкумеднішу літеру англійського алфавіту «Funny ABC». Переможцями цього конкурсу стали: Касянчик Вікторія — І місце,  Кравчук Софія — ІІ місце, Стрижеус Ольга — ІІІ місце. Учні 7 класу мали розгадували  кросворди та ребуси з німецької мови.

       У середу Войтович О. В. розважально - пізнавальну гру  для учнів 6 класу «Traveling to English». Також учні 3-4 класів відзначилися своєю активністю у розгадуванні загадок. Учні початкових класів мали змогу переглянути мультфільм на німецькій мові «Der kleine Drache Kokosnuss».

      У четвер відбулася виставка  стінгазет для 5-9 класів «What we know about England», переможцями якої стали: І місце — 7 клас, ІІ місце — 8 клас, ІІІ місце — 5 клас. Цього ж дня учні 5-6 класів взяли участь у турнірі «Знавців німецької мови» та отримали такі результати:

5 клас

І місце — Фесюк Діана

ІІ місце — Кравчук Софія, Фесюк Вікторія, Сніжко Анна

ІІІ місце — Бенза Ілона, Петрук Марія

         6 клас

І місце — Савонік Анна, Гаврилюк Аня

ІІ місце — Гаврилюк Катерина, Стрижеус Ольга

ІІІ місце — Пашко Максим

Також учні мали змогу переглянути відеофільм на англійській мові.

У п'ятницю був проведений конкурс «Краща валентинка» для учнів 2-4 класів. Діти мали змогу проявити свої творчі здібності та отримати естетичне задоволення. Журі оцінило творчість та креативність учнів та визначило  переможців:

 

2-А клас

І місце — Кізим Вікторія

ІІ місце — Фесюк Марія

ІІІ місце — Пашко Ірина, Гаврилюк Дарина

2-Б клас

І місце — Стрижеус Олена

ІІ місце — Макарчук Алла

ІІІ місце — Гаврилюк Анастасія

3 клас

І місце — Касянчик Анюта, Фесюк Валерія

ІІ місце — Смоляк Ольга

ІІІ місце — Савонік Тетяна

4 клас

І місце — Кізим Мирослава, Гаврилюк Микола

ІІ місце — Шабета Дарина

ІІІ місце — Кучик Аня

Для учнів 5-6 класів Войтович О. В. провела вікторину «Сторінками історії та географії Великобританії та США».

Підбиваючи підсумки тижня можна сказати, що мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови, прийнявши участь у різноманітних конкурсах та вікторинах.

  

Категорія: Методична робота | Переглядів: 367 | Додав: Наталі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: